Eyyup KİRPİ - Okul Müdürü

1974 yılında Malatya´da doğdu. İlkokulu Malatya´da, ortaokul ve liseyi  Mersin Atatürk Lisesi´nde okudu. 1994 yılında Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluşlararası İlişkiler bölümünden mezun oldu. Yıldız Teknik Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü "Eğitim Yönetimi" alanında yüksek lisans yaptı. 1997 yılında Diyarbakır/Çınar Köksalan Köyü İlkokulu´nda sınıf öğretmeni olarak göreve başladı. 4 yıl burada çalılştıktan sonra 2001 Aralık ayında İstanbul´a atandı. İstanbul´da çeşitli okullarda öğretmen ve idareci olarak görev yaptı. 2010 yılında Bayrampaşa Tuna İlkokulu´na okul müdürü olarak atandı. 8 buçuk yıl burada görev yaptıktan sonra  2018 yılında  Nişancı Şehit Eyüp Beyazıt İlkokulu  okul müdürlüğüne atandı. Evli ve iki çocukludur.